NAJBOLJI PRIRODNI LAKSATIV: Pogledajte kako da na jako jednostavan način ispraznite crijeva…

Pogledajte kako da na jako jednostavan način ispraznite crijeva…

Medicinski stručnjaci kažu da zatvor može biti uzrokovan mnogim stvarima kao što su nedostatak kretanja, prekomjerni stres, neki lijekovi, vitamini, nedovoljno vlakana i vode, te mnoge druge stvari koje mogu biti uzrok. Ali to također može biti nuspojava neke druge bolesti u kojem slučaju biste trebali konsultovati svog liječnika i liječiti to stanje kako bi riješili taj problem.

Ako ste i vi jedni od mnogih koji imaju problema sa zatvorom, onda svakako trebate probati recept koji ćemo predstaviti u nastavku. Svako ko ga je probao, rekao je da je ovo najbolji i najučinkovitiji (prirodni) laksativ. Čak i liječnici ga propisuju, a najbolja stvar jeste što ga je vrlo jednostavno i lako napraviti. Ostat ćete iznenađeni rezultatima.

Samo slijedite sljedeće upute:

Evo što trebate učiniti:

Sastojci:

– 150g datula/hurmi

– 150g suhih šljiva

– 5 šolja kipuće vode

Priprema i primjena:

Prvo izrežite datule i suhe šljive u male komadiće i dodajte ih u kipuću vodu. Zatim, trebate ih kuhati dok smjesa ne postane gusta. Trebali bi dobiti oko 20 porcija (kašika dnevno). Ova mješavina je korisna za ljude svih starosnih dobi. Možete je konzumirati tako što ćete je dodati u svoj jutarnji doručak, u čašu jogurta, zdjelu žitarica ili šta god vi želite. Olakšava zatvor u kratkom vremenskom periodu te ćete se iznenaditi rezultatima.

Leave a Comment