Prirodna sredstva za čišćenje stana bez hemikalija!

Nemojte kupovati skupa sredstva za čišćenje!

Vrijeme je da pomaknete sav namještaj i obrišete podove ispod njega, da prebrišete ukrase na policama i izbacite sve nepotrebne sitnice koje se nagomilaju u ladicama, kako biste potpuno osvježili svoj životni prostor. I vrijeme je da sve to očistite na jedan siguran i ekološko prihvatljiv način!

„Naoružajte“ se običnim alkoholnim octom, sodom bikarbonom, eteričnim uljima, ekološkim proizvodima bez kemikalija i krpom namočenom u vruću vodu. Proći ćete jeftinije, ali i jednako efikasno očistiti svoj prostor.

Najviše se mučite s WC školjkom, pretpostavljamo!? Kamenac, tragovi prljavštine koji se stalno vraćaju, voda koja je žućkasta? Snažno prirodno sredstvo wc gel Pero uništava bakterije, viruse, kamenac i prljavštinu WC školjke. Eterično ulje mente dezinficira i eliminira neugodne mirise ostavljajući prostor svježim. Osigurava blistavo i sigurno sjedanje na wc dasku. Bez fosfata, umjetnih mirisa, boja i konzervansa, sadrži samo prirodne sastojke, a to je svakako veliki plus.

Podovi moraju blistati u svakoj prostoriji vašeg stana! Miris, sjaj i naravno, čistoća! To su vaši glavni uvjeti, zar ne!? Bio Sredstvo za pranje podova higijenski čisti podove i ostale kućanske površine. Savršeno uklanja prljavštinu, mrlje, neugodne mirise i masnoću s keramičkih pločica, laminata, parketa, betona, PVC-a, nehrđajućeg čelika, furnira te širi prirodni miris lavande i mente. Na kraju će vas još i taj predivan miris eteričnih ulja i opustiti.

Spremni ste za malo miksanja vlastitog sredstva za pločice? Pripremite mješavinu vode i alkoholnog octa u omjeru pola:pola pa utočite u bočicu s raspršivačem. Pošpricajte pločice i prebrišite ih spužvicom.

Da biste oribali masnoću s pločica iznad štednjaka, spužvicu namoćenu u ocat i vodu namočite u sodu-bikarbonu i njome izribajte masne mrlje. Isperite krpom namočenom u toplu vodu.

Kuhinja je najmasnija prostorija u vašem domu i njoj treba svakodnevna borba s masnim mrljama od kuhanja. Pasta od sode bikarbone pomiješane s malo vode vrlo je učinkovita u skidanju mrlja od kamenca u kupaonici, kao i onih od masnoće u kuhinji. Samo ih gledajte kako nestaju, a kad ste već u kuhinji, suđe prepustite ekološki prihvatljivim deterdžentima.

Leave a Comment