Test podsvesti: Izaberite vesnika proleća sa slike i saznajte šta vas očekuje u mesecima koji dolaze

Ovaj jednostavan test podsvesti otkriće vam, prema tome koji cvet vam se intuitivno najviše dopadne, na čemu će biti fokus ovog proleća i koja želja bi mogla da vam se ostvari.

Naša intuicija vrlo često može da nam pomogne da se pripremimo na dešavanja koja će uslediti.

1. Đurđevak

Ukoliko ste odabrali ovaj cvet, vama proleće može da donese sasvim drugačije ljubavno iskustvo od onih koja ste do sada imali.  Možda vam se dogodi da iz nekog razloga uđete u vezu koju ćete kriti od očiju javnosti.

Međutim, veoma brzo ćete shvatiti da ste vas dvoje „rođeni jedno za drugo“ i da ste spremni i sposobni da otklonite sve prepreke zbog kojih svoju ljubav čuvate u tajnosti.

Đurđevak se smatra simbolom sreće, pa ćete i vi ovog proleća imati sreće na emotivnom planu. Veruje se da onom kome ga poklanjate želite da ga sreća prati u ljubavi.

2.  Jagorčevina

Ukoliko je vaš izbor ovaj cvetni glasnik proleća, koji se javlja na samom početku godišnjeg doba, on vam nosi poruku da ćete verovatno saznati neku dugo čuvanu tajnu koja će vam promeniti život.

To može da bude i neka porodična tajna ili tajna koju su od vas krili vaši prijatelji, a čijim otkrivanjem ćete spoznati nešto za vas veoma značajno.

One koji su odabrali jagorčevinu očekuje da nađu ključ sreće koji će im otvarati sva vrata na koja pokucaju u narednim mesecima.

3. Zumbul

Ako ste izabrali zumbul, on vam poručuje da je vreme da se ovog proleća posvetite sebi i svom duhovnom rastu i razvoju, kako biste „utabali“ stazu za ostvarenje nekih važnih želja.

Ovaj cvet vam kazuje da bi trebalo da se naučite poniznosti u smislu da budete zahvalni za sve ono što imate i što vam je do sada dato.

Kada naučite da budete zadovoljni onim što već imate, uspećete da ostvarite onaj osećaj unutrašnje sreće i mira, koji će vam proširiti vidike i dati nove mogućnosti.

4. Visibaba

Ukoliko ste izabrali baš visibabu, onu koja se prva probija kroz još zaosatao sneg da pokaže da se sve može, ona vam i nosi takvu poruku – da je za vas ovo proleće vreme u kome ćete moći da ostvarite sve što zamislite.

Osećaćete se jako i hrabro, ali i spremno za nove poduhvate, pa će vam meseci koji dolaze biti vreme prosperiteta i zadovoljstva.

Ukoliko vam trenutno ponestaje nade da će vaše ideje biti realizovane, budite sigurni da vreme radi za vas, a vaš izbor prolećnog vesnika vam poručuje da vam je sada jedino potrebno još malo upornosti.

(Telegraf.rs)

Leave a Comment